Povestea noastră

Creșterea unui copil este uimitoare și plină de satisfacții în nenumărate moduri, dar primele zile ale maternității și ale alăptării pot fi, de asemenea, obositoare și dureroase. Multor femei le este rușine să vorbească despre disconfortul după naștere și despre disconfortul datorat alăptării sau pur și simplu nu știu unde să apeleze pentru ajutor. În schimb, suferă în tăcere. A vedea noile mame care se luptă cu durerea și chiar încetează alăptarea mai devreme decât plănuiseră sau doriseră este motivul pentru care am dezvoltat Multi-Mam.

Despre Multi-Mam

Gama Multi-Mam înglobează o serie de produse naturale care ameliorează disconfortul post-naștere și disconfortul asociat alăptării. Am dezvoltat gama Multi-Mam pentru a ajuta noile mame să se simtă confortabil și să aibă grijă de ele. Deoarece atunci când mamele sunt mai armonioase, se pot bucura din plin și le oferă bebelușilor cel mai bun început în viață.

Ingredientele Multi-Mam

Știm că nu vrei altceva decât ceea ce este mai bun pentru bebelușul tău și poți avea încredere că produsele Multi-Mam sunt de cea mai înaltă calitate. Ingredientele noastre provin în principal din surse naturale și sunt inofensive atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș.

Compresele Multi-Mam și Multi-Mam Babydent se bazează pe complexul unic și patentat 2QR, care este un ingredient natural, pe bază de plante, extras din planta Aloe Barbandenis. Acest ingredient „erou” generează umiditate și susține procesul natural de vindecare.

Multi-Mam Lanolin provine din grăsime din lână ultra purificată, care este bine cunoscută pentru calitățile sale de protecție.

Multi-Mam Balm este bazat pe o selecție de uleiuri derivate din plante. Se absoarbe ușor, nu este lipicios, protejează zona mamelonului prin înlocuirea și suplimentarea grăsimii naturale a pielii.

Aflați mai multe despre produsele noastre și despre modul în care acestea vă pot ajuta să vă bucurați mai mult ca sunteti părinți – aici.